Gastenboek

Lolie - 5 januari 2018 - 20:02

Ik heb enige tijd terug een Energetische massage gehad bij Remo. Voor mij was het iets nieuws, maar ik heb geen spijt gehad van mijn beslissing! Het was heel goed! Remo is een man die zijn vak verstaat! Hij nam uitgebreid de tijd, was vriendelijk, discreet en hij sloeg met zijn aandachtspunten wel wat spijkers op zijn kop en zette me daarmee aan het denken. Daarnaast was de massage zelf ook heerlijk ! Voordeel van Zenzalig is dat Remo een fantastische massagebank heeft die speciaal op het vrouwelijk lichaam aangepast kan worden zodat je echt totaal plat en dus totaal ontspannen kan liggen. In allerlei opzichten is een bezoek aan Zenzalig een aanrader dus !

Jan - 4 mei 2017 - 16:29

Weer een heerlijke massage gehad door Remo. Was te lang geleden en nu voortaan in de agenda gezet om de 8 weken een massage.

Edith - 23 december 2016 - 12:03

Remo is een vakman. Rustig en met veel gevoel is hij aan het masseren. De sfeer is fijn en ik voelde me snel op mijn gemak! De massage was erg ontspannend en werkte lang door. Ik raad het iedereen aan!

Hans - 5 oktober 2016 - 19:50

De massage heeft mij een ontspannen rustig gevoel gegeven en dit heeft een paar weken doorgewerkt. Inmiddels ben ik nog een keer terug geweest met het zelfde resultaat. Ik ben zeker van plan vaker te gaan.

Suzan - 6 augustus 2016 - 21:15

Ik ging erin met een stijve nek en een vol hoofd en kwam eruit met rust in lichaam en geest. Bedankt Remo.