Gastenboek

Brenda Pol - 4 november 2020 - 14:25

Deze week een heerlijke energetische massage gehad bij Zenzalig. De naam is zoals de behandeling is ! De ruimte is fijn en Remo zorgt dat je je op je gemak voelt, hij neemt alle tijd. De olie was lekker warm wat voor nog meer ontspanning zorgde. Ik heb heerlijk geslapen na de behandeling, ik had meer rust in mijn hoofd en mijn lichaam was ontspannen ! Fijn ! Een Aanrader !

Robert - 2 november 2020 - 20:02

Super fijne en prettige massage gehad. Het is een ontspannende sfeer en Remo neemt ruim de tijd, wat erg prettig is !

Sascha - 20 juli 2020 - 10:52

Fijne massage (Wellness), goede sfeer in de ruimte, lekker ruikende olie en een positieve nawerking. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar !

Carry - 13 juli 2020 - 21:34

Heerlijk ontspannende massage met warme, fijn geurende oliën . Op de achtergrond rustige en prettige muziek. Voor herhaling vatbaar !

Kim - 29 juni 2020 - 15:11

Massage... dat was toch niks voor mij ? Nu achteraf weet ik wel zeker dat dit iets voor mij is ! En dat dit zeker niet de laatste keer was. Remo is iemand die zijn vak verstaat. Alle tijd voor een gesprekje vooraf neemt. Hij luistert heel goed wat je klachten zijn en adviseert je daarbij welke massage voor jou het beste is. De rust en aangename sfeer zorgden voor Ontspanning. Zeker tot een volgende keer !

Marieke - 8 januari 2020 - 17:43

Bij binnenkomst voelde ik de rust in de ruimte zo intens dat ik mijzelf als één grote wervelwind voelde overkomen. Ik had gereserveerd voor een energetische massage en het was enorm ontspannend en erg indrukwekkend ! Remo wist voordat ik binnenkwam al precies wat ik nodig had. Ik liep bijvoorbeeld ook al maanden met hartkloppingen rond en sinds ik bij Remo ben geweest ben ik daar ook vanaf. Alle spanning laat je los. Kortom: het valt niet te beschrijven maar de ervaring was buitengewoon. Dankjewel !

Tineke - 5 november 2019 - 11:11

Een absolute aanrader ! Verrassend is de rust die je ervaart zodra je binnen bent. Remo is zeer vriendelijk en voorkomend en neemt alle tijd voor je. Heerlijke geuren, schone behandelruimte, super behandeltafel en niet te vergeten een heerlijke massage !  Tijd voor jezelf en een totale ontspanning als je vertrekt. Tot snel Remo.

Alex - 14 augustus 2019 - 14:30

Een heerlijke wellness massage ondergaan met een zeer ontspannende werking. Mooie rustgevende ruimte, aanrader !

Yvonne - 31 december 2018 - 12:24

Binnen een sfeervolle, schone behandelruimte weet Remo je op je gemak te stellen. Hij stemt de behandeling af op jouw behoeften omdat hij empatisch is en goed kan luisteren. Het is een professionele masseur die werkt vanuit zijn overtuigingen en ervaringen. Hij toont zich ècht bereid om mensen te helpen.

Lolie - 5 januari 2018 - 20:02

Ik heb enige tijd terug een Energetische massage gehad bij Remo. Voor mij was het iets nieuws, maar ik heb geen spijt gehad van mijn beslissing! Het was heel goed ! Remo is een man die zijn vak verstaat ! Hij nam uitgebreid de tijd, was vriendelijk, discreet en hij sloeg met zijn aandachtspunten wel wat spijkers op zijn kop en zette me daarmee aan het denken. Daarnaast was de massage zelf ook heerlijk ! Voordeel van Zenzalig is dat Remo een fantastische massagebank heeft die speciaal op het vrouwelijk lichaam aangepast kan worden zodat je echt totaal plat en dus totaal ontspannen kan liggen. In allerlei opzichten is een bezoek aan Zenzalig een aanrader dus !

Jan - 4 mei 2017 - 16:29

Weer een heerlijke massage gehad door Remo. Was te lang geleden en nu voortaan in de agenda gezet om de 8 weken een massage.

Edith - 23 december 2016 - 12:03

Remo is een vakman. Rustig en met veel gevoel is hij aan het masseren. De sfeer is fijn en ik voelde me snel op mijn gemak! De massage was erg ontspannend en werkte lang door. Ik raad het iedereen aan!

Hans - 5 oktober 2016 - 19:50

De massage heeft mij een ontspannen rustig gevoel gegeven en dit heeft een paar weken doorgewerkt. Inmiddels ben ik nog een keer terug geweest met het zelfde resultaat. Ik ben zeker van plan vaker te gaan.

Suzan - 6 augustus 2016 - 21:15

Ik ging erin met een stijve nek en een vol hoofd en kwam eruit met rust in lichaam en geest. Bedankt Remo.

Wim - 10 juni 2016 - 20:29

Na mijn Energetische Massage voelde ik mij veel rustiger en de dagen erna voelde ik mij vol met positieve energie ! Voor iedereen aan te raden of je nu moe, onrustig of gestrest bent.

Paulien - 6 maart 2016 - 21:34

Bij thuiskomst viel het mijn gezin op dat ik er veel ontspannener uitzag. Dat gevoel had ik zelf ook.

Judith - 2 maart 2016 - 09:23

Heerlijke massage, fijne sfeer. Remo voelt goed aan waar blokkades zitten en weet ze los te maken. Ik liep helemaal ontspannen en met nieuwe energie de deur uit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Jasper - 1 maart 2016 - 20:10

Top massage! Goede sfeer. Schone omgeving. Kreeg er energie van!

Melissa - 30 oktober 2015 - 10:23

Heerlijke massage, lekker ontspannen in een rustige sfeer en mooie rustgevende ruimte. In het drukke leven is dit een goede plek om even een moment voor jezelf te pakken. Ik ga dit zeker vaker doen!

Inge - 5 september 2015 - 22:34

Vanmiddag een heerlijke behandeling gehad, fijne sfeer en muziek, ik voelde me meteen op mijn gemak en de behandeling was precies wat ik nodig had, dank je wel Remo, zeker voor herhaling vatbaar!

Tessa Izaks - 21 augustus 2015 - 20:01

Ik heb een heerlijke massage gehad. Een bijzondere ervaring vond ik het. Kom zeker nog een keer!

Linda en Annemieke - 1 april 2015 - 14:36

Het was een vriendelijke ontvangst op die zondagmiddag in maart. Een fijne ontspannen massage gehad. Groetjes Linda en dochter Annemieke.

Annemieke - 31 oktober 2014 - 00:01

Heerlijke massage gehad! De volgende dag helemaal uitgerust! Aanrader!

Thea - 23 september 2014 - 23:01

Zenzalig. De aard van de massage zit in de naam! Ik heb een heerlijke ontspannende massage genoten in een zeer prettige ambiance. Rust, zachte muziek, heerlijke geuren, een rustgevende masseur. Een aanrader!!

karel de leest - 30 juni 2014 - 12:16

Een heerlijke massage ondergaan in een ontspannen behandelruimte

Marieke - 28 juni 2014 - 13:26

Dieptemassage, die nog dagen doorwerkt. Het was heerlijk.

Margreeth - 5 juni 2014 - 09:18

Beste Remo en Delilah, Wat een mooie website is het geworden. De kleuren oranje/geel staan o.a. voor creativiteit en energieverdeler; de mudra van de boedha in zachtgeel gezet; hier word ik heel stil van. Wat een sfeerbeeld. Tot ziens in Zenzalig, hartelijke groeten uit Den Haag!