Gastenboek

Nicole - 11 August 2023 - 15:41

Vandaag een energetische massage ondergaan bij Zenzalig. Bijzonder prettige ervaring. Remo stelt je op je gemak en legt alles duidelijk uit. Bedankt ! Ik voel me goed, Remo voelt goed aan wat nodig is. En ik kom zeker terug.

Niels - 19 February 2023 - 13:02

Op zoek naar ontspanning, dan ben je bij Remo aan het goede adres. Hij is professioneel en goed in zijn vak. Door zijn persoonlijke betrokkenheid zet hij net dat stapje extra ten opzichte van andere masseurs. Ik kom zeker terug !

Wout - 1 November 2022 - 16:50

Fijne ervaring met de Energetische massage van Remo gehad. De massage was ontspannend, maar merkte het echte resultaat na een aantal dagen. Heerlijk om me weer zo ontspannen te voelen en het heeft onbewust meer gedaan dan ik in eerste instantie dacht. Remo is een fijn en rustig mens en er heerst een fijne energie in de ruimte.

Yve D. - 25 September 2022 - 16:26

Uit Zürich/Zwitserland naar Apeldoorn/Hoog Soeren komend (ik ben in A'dam geboren, maar heb heel weinig in NL gewoond) voor redenen, die Remo kent, maar hier niets brengen, wist ik, een ontspanningsmassage niet alleen nodig te hebben (diverse chronische gezondheidsproblemen en pijnen, waar niets meer aan te doen is) maar ook te wensen. Op het Web staan héééél veel namen: hoe iemand uitkiezen waarvan men niets weet, in een stad die men niet kent, bezig in een gebied waar zovele al actief zijn ? En bij... "lichamelijke diensten", die IN een (privé) woning, en ook nog in een niet centraal gelegen deel van een stad aangeboden worden, ben ik altijd erg skeptisch. Bij Zenzalig ben ik toch "blijven hangen", boekte en betaalde nog voordat ik Zürich verliet. De paar praktische vragen die Remo mij per e-mail stelde maakte duidelijk, dat hier echt een professionele therapeut aan het werk is. Ter plaatse belde ik 20 minuten te vroeg aan de deur; vanaf de eerste glimlach, handdruk en stem "warmte", wist ik, dat ik hier "in goede handen" was. Echt jammer, dat er een vliegtuig, diverse treinen en... geen openbaar vervoer (tot aan zijn deur in Apeldoorn) tussen onze steden nodig zijn... merci beaucoup cher Remo: c'était un vrai plaisir ET un bienfait de vous avoir rencontré ! YD

Pauline - 25 September 2022 - 10:11

Voor de eerste keer geweest, de tijd voor én na de behandeling was erg fijn, zo leerde Remo mij kennen maar dat was ook vice versa en gaf een vertrouwd gevoel. Ik had de energetische massage, was heerlijk en met de tips kan ik weer verder. Ik kom zéker terug !

Julia - 7 May 2022 - 18:23

Heerlijk !! Vanmiddag langs geweest voor een behandeling. Liep een tijdje rond met heftige stressklachten waardoor mijn lichaam/energie uit balans raakte. Na de behandeling voelde het alsof er een heftige last van mijn lichaam was weggenomen, ik voelde me opnieuw in balans, rustig en ontspannen. Remo kan goed aanvoelen waar je blokkades in je lichaam/energie zitten en kan je daarom uitstekend helpen. Ik raad het zeker aan en geef daarom 5 sterren ⭐️

Rina Nieddu - 20 April 2022 - 06:19

Al een paar keer bij Remo geweest voor een massage. De laatste keer met behoorlijk veel pijn in mijn onderrug. Met goed toegepaste massage was deze na de behandeling een heel stuk beter. Verder is Remo een prettig en rustig persoon die zijn vak verstaat. Een echte aanrader !

Denny - 17 April 2022 - 09:00

Afgelopen week een energetische massage gehad van Remo ! Hele fijne man die de tijd voor je neemt en je erg op je gemak laat voelen. Fijne ervaring die mij energie heeft opgeleverd ! Na de massage nog even gepraat met Remo wat de onderliggende spanning zou kunnen veroorzaken, hij neemt de tijd voor je !

Cindy - 11 February 2022 - 17:14

5 kwartier ontspannen. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Fijne ruimte. Aan alle zintuigen is gedacht. Netjes, hygiënisch. Absoluut voor herhaling vatbaar. Geweldig om dit kado te krijgen/geven !

Irma Verstraten - 29 December 2021 - 18:13

Voor het eerst bij Zenzalig geweest. Remo neemt ruimschoots de tijd voor en na de behandeling. Heel ontspannen sfeer en ruimte. Het betrof een Energetische behandeling wat ik als heel fijn heb ervaren. De spanning in een bepaald deel van mijn lichaam voelde ik tijdens het nagesprek wegebben. Herkenning, bevestiging, ontspanning en antwoorden en inzichten. Bijzonder prettig. Ik beveel Zenzalig zeer zeker aan !

Christiaan - 5 November 2021 - 07:34

Ik ben nu een aantal keren bij Zenzalig geweest voor een Wellness Aroma Massage. Remo is een fijne behandelaar die in een fijne ontspannende ruimte zijn behandelingen geeft. Zeker een aanrader wat mij betreft ! Ik geef Zenzalig en Remo 5 sterren !

M.R. - 22 October 2021 - 08:00

De behandeling was erg fijn, ik ging totaal ontspannen naar huis. Zowel lichamelijk als geestelijk. Kop thee en het gesprek na de behandeling maakte het plaatje compleet. Remo, bedankt.

C. v.d. S. - 31 August 2021 - 18:00

Hartelijk dank voor de super behandeling, je informatie en je tijd. Het heeft mij heel erg geholpen. Ik voel mij een heel stuk lichter ! Van mij 5 sterren***** voor Zenzalig.

Lijanne - 25 August 2021 - 08:16

Een hele fijne energetische massage gehad. Remo weet wat hij doet, biedt tevens een luisterend oor en stemt de massage af op je behoeften. Mijn hoofdpijnklachten zijn sinds de behandeling verdwenen. Ik kom zeker nog weer terug !

Rein - 12 August 2021 - 19:00

Vanmiddag onder handen genomen door Remo. Het was fijn en voel me inderdaad Zen, veel van de spanningen die ik voelde vloeiden weg gedurende de massage. Hier ga ik vaker van genieten. Bedankt, ook voor je luisterend oor !

Marloes - 22 July 2021 - 10:12

Kortom heeeeerlijk ! Ik kon niet meer lopen, niets meer, huilen bij de Fysio van de pijn, zit in Long Covid revalidatie traject sinds half april en werd steeds meer gespannen. Dus gezocht naar iemand die daar iets aan kon doen. Kwam Zenzalig tegen, gelijk gebeld, na een fijn intake gesprek met Remo afgelopen dinsdag voor het eerst geweest. Ik kan weer lopen en voel mijn hele lijf weer sinds maanden. Als of ik zweefde en toch ook weer mijn beide benen op de grond had. Echt een aanrader en ik ga zeker snel een nieuwe afspraak maken. Remo weet heel goed wat bij je past en houdt rekening met wat jezelf prettig vindt. Merci Remo.

Eesje - 21 June 2021 - 09:57

Nu twee keer een hele fijne massage gehad bij Remo. Wat fijn om zo tot rust te komen en na die tijd je een stuk lichter te voelen ! Bijzonder dat dit zo kan. Remo zorgt dat je je op je gemak voelt. Hij neemt de tijd voor een praatje en kijkt goed naar wat je nodig hebt. Geen mens is hetzelfde en Remo doet erg zijn best om te kijken naar jou als persoon. De geur, de warmte, de heerlijke warme olie op je huid maakt het extra fijn. Heel blij dat ik bij Zenzalig zo tot rust kan komen.

Brenda Pol - 4 November 2020 - 14:25

Deze week een heerlijke energetische massage gehad bij Zenzalig. De naam is zoals de behandeling is ! De ruimte is fijn en Remo zorgt dat je je op je gemak voelt, hij neemt alle tijd. De olie was lekker warm wat voor nog meer ontspanning zorgde. Ik heb heerlijk geslapen na de behandeling, ik had meer rust in mijn hoofd en mijn lichaam was ontspannen ! Fijn ! Een Aanrader !

Robert - 2 November 2020 - 20:02

Super fijne en prettige massage gehad. Het is een ontspannende sfeer en Remo neemt ruim de tijd, wat erg prettig is !

Sascha - 20 July 2020 - 10:52

Fijne massage (Wellness), goede sfeer in de ruimte, lekker ruikende olie en een positieve nawerking. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar !

Carry - 13 July 2020 - 21:34

Heerlijk ontspannende massage met warme, fijn geurende oliën . Op de achtergrond rustige en prettige muziek. Voor herhaling vatbaar !

Kim - 29 June 2020 - 15:11

Massage... dat was toch niks voor mij ? Nu achteraf weet ik wel zeker dat dit iets voor mij is ! En dat dit zeker niet de laatste keer was. Remo is iemand die zijn vak verstaat. Alle tijd voor een gesprekje vooraf neemt. Hij luistert heel goed wat je klachten zijn en adviseert je daarbij welke massage voor jou het beste is. De rust en aangename sfeer zorgden voor ontspanning. Zeker tot een volgende keer !

Marieke - 8 January 2020 - 17:43

Bij binnenkomst voelde ik de rust in de ruimte zo intens dat ik mijzelf als één grote wervelwind voelde overkomen. Ik had gereserveerd voor een energetische massage en het was enorm ontspannend en erg indrukwekkend ! Remo wist voordat ik binnenkwam al precies wat ik nodig had. Ik liep bijvoorbeeld ook al maanden met hartkloppingen rond en sinds ik bij Remo ben geweest ben ik daar ook vanaf. Alle spanning laat je los. Kortom: het valt niet te beschrijven maar de ervaring was buitengewoon. Dankjewel !

Tineke - 5 November 2019 - 11:11

Een absolute aanrader ! Verrassend is de rust die je ervaart zodra je binnen bent. Remo is zeer vriendelijk en voorkomend en neemt alle tijd voor je. Heerlijke geuren, schone behandelruimte, super behandeltafel en niet te vergeten een heerlijke massage !  Tijd voor jezelf en een totale ontspanning als je vertrekt. Tot snel Remo.

Alex - 14 August 2019 - 14:30

Een heerlijke wellness massage ondergaan met een zeer ontspannende werking. Mooie rustgevende ruimte, aanrader !

Yvonne - 31 December 2018 - 12:24

Binnen een sfeervolle, schone behandelruimte weet Remo je op je gemak te stellen. Hij stemt de behandeling af op jouw behoeften omdat hij empatisch is en goed kan luisteren. Het is een professionele masseur die werkt vanuit zijn overtuigingen en ervaringen. Hij toont zich ècht bereid om mensen te helpen.

Lolie - 5 January 2018 - 20:02

Ik heb enige tijd terug een Energetische massage gehad bij Remo. Voor mij was het iets nieuws, maar ik heb geen spijt gehad van mijn beslissing! Het was heel goed ! Remo is een man die zijn vak verstaat ! Hij nam uitgebreid de tijd, was vriendelijk, discreet en hij sloeg met zijn aandachtspunten wel wat spijkers op zijn kop en zette me daarmee aan het denken. Daarnaast was de massage zelf ook heerlijk ! Voordeel van Zenzalig is dat Remo een fantastische massagebank heeft die speciaal op het vrouwelijk lichaam aangepast kan worden zodat je echt totaal plat en dus totaal ontspannen kan liggen. In allerlei opzichten is een bezoek aan Zenzalig een aanrader dus !

Jan - 4 May 2017 - 16:29

Weer een heerlijke massage gehad door Remo. Was te lang geleden en nu voortaan in de agenda gezet om de 8 weken een massage.

Edith - 23 December 2016 - 12:03

Remo is een vakman. Rustig en met veel gevoel is hij aan het masseren. De sfeer is fijn en ik voelde me snel op mijn gemak. De massage was erg ontspannend en werkte lang door. Ik raad het iedereen aan !

Hans - 5 October 2016 - 19:50

De massage heeft mij een ontspannen rustig gevoel gegeven en dit heeft een paar weken doorgewerkt. Inmiddels ben ik nog een keer terug geweest met het zelfde resultaat. Ik ben zeker van plan vaker te gaan.

Suzan - 6 August 2016 - 21:15

Ik ging erin met een stijve nek en een vol hoofd en kwam eruit met rust in lichaam en geest. Bedankt Remo.

Wim - 10 June 2016 - 20:29

Na mijn Energetische Massage voelde ik mij veel rustiger en de dagen erna voelde ik mij vol met positieve energie ! Voor iedereen aan te raden of je nu moe, onrustig of gestrest bent.

Paulien - 6 March 2016 - 21:34

Bij thuiskomst viel het mijn gezin op dat ik er veel ontspannener uitzag. Dat gevoel had ik zelf ook.

Judith - 2 March 2016 - 09:23

Heerlijke massage, fijne sfeer. Remo voelt goed aan waar blokkades zitten en weet ze los te maken. Ik liep helemaal ontspannen en met nieuwe energie de deur uit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Jasper - 1 March 2016 - 20:10

Top massage! Goede sfeer. Schone omgeving. Kreeg er energie van!

Melissa - 30 October 2015 - 10:23

Heerlijke massage, lekker ontspannen in een rustige sfeer en mooie rustgevende ruimte. In het drukke leven is dit een goede plek om even een moment voor jezelf te pakken. Ik ga dit zeker vaker doen.

Inge - 5 September 2015 - 22:34

Vanmiddag een heerlijke behandeling gehad, fijne sfeer en muziek, ik voelde me meteen op mijn gemak en de behandeling was precies wat ik nodig had, dank je wel Remo, zeker voor herhaling vatbaar!

Tessa Izaks - 21 August 2015 - 20:01

Ik heb een heerlijke massage gehad. Een bijzondere ervaring vond ik het. Kom zeker nog een keer!

Linda en Annemieke - 1 April 2015 - 14:36

Het was een vriendelijke ontvangst op die zondagmiddag in maart. Een fijne ontspannen massage gehad. Groetjes Linda en dochter Annemieke.

Annemieke - 31 October 2014 - 00:01

Heerlijke massage gehad! De volgende dag helemaal uitgerust! Aanrader!

Thea - 23 September 2014 - 23:01

Zenzalig. De aard van de massage zit in de naam! Ik heb een heerlijke ontspannende massage genoten in een zeer prettige ambiance. Rust, zachte muziek, heerlijke geuren, een rustgevende masseur. Een aanrader!!

karel de leest - 30 June 2014 - 12:16

Een heerlijke massage ondergaan in een ontspannen behandelruimte

Marieke - 28 June 2014 - 13:26

Dieptemassage, die nog dagen doorwerkt. Het was heerlijk.