Energetische behandelingen

Energetische behandelingen

 

Energetische behandeling (Healing) is een energetische behandelmethode die uitstekend gecombineerd kan worden met massage, maar ook als een op zichzelf staande behandeling kan worden ingezet. Indien gewenst kan de behandeling ook worden gecombineerd met Acupressuur en/of Percussie-massage.


Een behandeling werkt diep ontspannend en verlichtend (stress release). Het kan je bewustwordingsproces ondersteunen en versnellen. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Verschillende zaken kunnen op hun plaats vallen en er ontstaat meer rust, helderheid, inzicht en ruimte. Spanningen en onverwerkte emoties kunnen worden losgelaten. Op termijn kan alles wat is onderdrukt, zich vastzetten in je lichaam (blokkades in de vitale levensenergie) en leiden tot een sterke afname van je welbevinden.

Mijn manier van werken is geheel intuïtief en mediamiek (helder voelen en weten), elke behandeling wordt afgestemd op jouw situatie van dat moment. De ene persoon is gebaat bij verlichting van fysiek ongemak, rust en meer energie, de ander kan toe zijn aan diepere helingsprocessen.

Tijdens de behandeling lig je geheel gekleed op een behandeltafel (alleen schoenen uit). Ik werk met mijn handen zowel op je lichaam als in het energieveld om je heen. De behandeling wordt ondersteund door Aromatherapie en zachte ontspannende muziek of stilte indien gewenst.

Aan een eerste consult gaat altijd een kosteloos telefonisch intakegesprek vooraf met als doel een korte kennismaking waarin ik kan bepalen of ik van betekenis voor jou kan zijn. Afhankelijk van jouw situatie zullen we in overleg bepalen of een consult van 30, 45 minuten of 60 minuten passend is. Ben jij bijvoorbeeld al eerder geweest voor een Energetische massage of behandeling dan kan een consult van 30 of 45 minuten een prima vervolg zijn, maar meestal is 60 minuten nodig voor de behandeling zelf en om aandachtspunten nader te bespreken !

Het doel van de behandelingen is om preventief klachten te voorkomen of te verlichten. Geen enkele behandeling is medisch en zodoende geen vervanging voor reguliere medische behandeling en/of medicatie.

 

Ervaar de weldaad van een Energetische behandeling !