Energetische behandelingen

Energetische behandelingen

 

Healing is een krachtige energetische behandelmethode die uitstekend gecombineerd kan worden met massage, maar ook als een op zichzelf staande behandeling kan worden ingezet. Indien nodig kan de behandeling ook worden gecombineerd met Acupressuur, Voetreflexmassage en/of Percussie-massage.


Deze vorm van Energetische behandeling kenmerkt zich door zijn diepe werking en is zeer ontspannend en verlichtend (stress release). De behandeling werkt door op alle lagen van wie jij ten diepste bent. De energie kan zich richten op o.a. fysieke, mentale en emotionele klachten en met name om de dieperliggende oorzaak naar het bewustzijn te brengen. Vervolgens kan er transformatie plaatsvinden en je kunt bijvoorbeeld ervaren dat hardnekkige patronen makkelijker doorbroken kunnen worden. Je kunt weer innerlijke rust, ruimte en helderheid ervaren. Heb jij gevoelens en emoties lange tijd bewust of onbewust onderdrukt dan kunnen die zich tijdens of in de dagen na de behandeling aandienen, om te worden herkend en erkend en vervolgens te worden losgelaten. 

Mijn manier van werken is geheel intuïtief en mediamiek (helder voelen en weten), elke behandeling wordt afgestemd op jouw situatie van dat moment. De ene persoon is gebaat bij verlichting van fysiek ongemak, rust en meer energie, de ander kan toe zijn aan diepere helingsprocessen.

Tijdens de behandeling lig je geheel gekleed op de behandeltafel (alleen schoenen uit). Ik bied je een veilige en ondersteunende basis en werk met mijn handen zowel op je lichaam als in het energieveld om je heen. De behandeling wordt ondersteund door Aromatherapie en zachte ontspannende muziek of stilte indien gewenst. 

Het eerste consult (+/- 75 minuten) begint met een warm welkom om jou als persoon beter te leren kennen. Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel  (+/- 50 minuten) en na afloop kun je even rustig bijkomen onder het genot van een glas thee of water. Afhankelijk van jouw situatie zullen we in overleg bepalen of een kort (30 minuten) of lang consult (60 minuten) als vervolg nodig is. Een behandeling kan dagen tot weken doorwerken en het is belangrijk om indrukken, inzichten en gevoelens de tijd en ruimte te geven. De kosten vindt je onder tarieven bij Energetische behandeling.

Voorafgaand aan een eerste Energetisch consult vindt altijd een telefonisch intakegesprek plaats. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Heb je in de dagen na de behandeling behoefte aan ondersteuning in je proces in de vorm van advies, verheldering of gewoon een luisterend oor dan kun je gebruik maken van een TCC (Telefonisch Counseling Consult). De kosten vindt je onder tarieven.

Het doel van de behandelingen is om preventief klachten te voorkomen of te verlichten. Geen enkele behandeling is medisch en zodoende geen vervanging voor reguliere medische behandeling en/of medicatie.

 

Ervaar de kracht van een Healing !