Energetische behandelingen

Energetische behandelingen

 

Energetische behandeling (Healing) is een energetische behandelmethode die uitstekend gecombineerd kan worden met massage, maar ook als een op zichzelf staande behandeling kan worden ingezet. Indien nodig kan de behandeling ook worden gecombineerd met Acupressuur.


Een behandeling werkt diep ontspannend en verlichtend. Het kan je bewustwordingsproces ondersteunen en versnellen. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Verschillende zaken kunnen op hun plaats vallen en er ontstaat meer rust, helderheid, inzicht en ruimte. Spanningen en onverwerkte emoties/gevoelens kunnen worden losgelaten. Op termijn kan alles wat is onderdrukt, zich vastzetten in je lichaam (zgn. blokkades in de energiestroom) en leiden tot verschillende gezondheidsklachten. 

Mijn manier van werken is geheel intuïtief en mediamiek (o.a. helder voelen en weten), elke behandeling wordt afgestemd op jouw situatie van dat moment. De ene persoon is gebaat bij verlichting van fysiek ongemak, rust en meer energie, de ander kan toe zijn aan diepere helingsprocessen.

Tijdens de behandeling lig je geheel gekleed op een behandeltafel (alleen schoenen uit). Ik werk met mijn handen zowel op je lichaam als in het energieveld om je heen. De behandeling wordt ondersteund door Aromatherapie en zachte ontspannende muziek of stilte indien gewenst.

Na een korte telefonische intake bepalen we in overleg of een eerste consult van 45 of 60 minuten passend is. Aan een telefonische intake zijn geen extra kosten verbonden. Een consult van 30 minuten is alleen te boeken als vervolgconsult !

Aangezien energie niet is gelimiteerd door ruimte of tijd, kan een Energetische behandeling ook op afstand worden gegeven !

Het doel van de behandelingen is om preventief klachten te voorkomen of te verlichten. Geen enkele behandeling is medisch en zodoende geen vervanging voor reguliere medische behandeling en/of medicatie.

 

Ervaar de weldaad van een Energetische behandeling !