Energetische behandelingen

Energetische behandelingen

 

Energetische behandeling (healing) is een energetische werkvorm die uitstekend gecombineerd kan worden met massage, maar ook als een op zichzelf staande behandeling ingezet kan worden.


Een behandeling werkt diep ontspannend en verlichtend. Het kan je bewustwordingsproces ondersteunen en versnellen. Daarnaast heeft het invloed op het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Verschillende zaken kunnen op hun plaats vallen en er ontstaat meer rust, helderheid, inzicht en ruimte. Spanningen en onverwerkte emoties/gevoelens kunnen worden losgelaten, Op termijn kan alles wat is onderdrukt, zich vastzetten in je lichaam (zgn. blokkades in de energiestroom) en leiden tot verschillende gezondheidsklachten. 

Mijn manier van werken is geheel intuïtief en mediamiek (o.a. helder voelen en weten), elke behandeling wordt afgestemd op jouw situatie van dat moment. De ene persoon is gebaat bij verlichting van fysiek ongemak, rust en meer energie, de ander kan toe zijn aan diepere helingsprocessen.

Tijdens de behandeling lig je geheel gekleed op een behandeltafel (alleen schoenen uit). Ik werk met mijn handen zowel op je lichaam als in het energieveld om je heen. De behandeling wordt ondersteund door Aromatherapie en zachte ontspannende muziek of stilte indien gewenst. Indien nodig kan ook Acupressuur worden ingezet.

De eerste behandeling inclusief intake duurt gemiddeld 60 minuten. Indien nodig en gewenst kunnen er in overleg vervolgbehandelingen (ca. 50 minuten) plaatsvinden.

Het doel van de behandelingen is om preventief klachten te voorkomen of te verlichten. Geen enkele behandeling is medisch en zodoende geen vervanging voor reguliere medische behandeling en/of medicatie.

 

Ervaar de weldaad van een Energetische behandeling !