Massages

Massages

 

WELLNESS AROMA MASSAGE


Een heerlijke intuïtieve ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van Aromatherapie. De etherische olie die voor jou op dat moment het meest ondersteunend werkt wordt toegevoegd aan de warme basisolie. Het gebruik van deze olie en steeds herhalende lange strijkbewegingen, afgewisseld met cirkelende bewegingen en knedingen, geven je hele lichaam een gevoel van ontspanning en brengen lichaam en geest in balans. Deze massage heeft een zeer rustgevend effect en is primair gericht op het reduceren van (lichte) spierspanningen en stress. Bovendien activeert het de lymfe- en bloedsomloop, stimuleert het de afscheiding van afvalstoffen en draagt zodoende bij aan je algehele welbevinden.

 

WELLNESS RELAXING FLOW MASSAGE


Een aangenaam zachte, vloeiende full body lichaamsmassage, die stimuleert en hersteld. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele Oosterse technieken en een mix van langzame strijkingen en onderarmtechnieken. Een zeer effectieve massage, diep maar tegelijkertijd licht, aangenaam vullend, ontspannend en verrassend voor het hele lichaam. Deze vloeiende variant van de Wellness Massage kent invloeden uit de Lomi Lomi en Balinese Massage en neemt je door zijn onvoorspelbare karakter mee op reis, mede door het gebruik van extra veel warme olie en de begeleidende muziek die je als een meditatieve dans heerlijk in de 'flow' brengt.

 

ENERGETISCHE MASSAGE


Deze afgestemde massage is er op gericht even je aandacht naar binnen te richten. Onverwerkte ervaringen en spanningen kunnen zich vastzetten in je lichaam en de natuurlijke energiestroom blokkeren. De massage werkt diep en kan verschillende gevoelens aan de oppervlakte brengen, die belangrijk zijn te doorvoelen zonder oordeel, waarna ze kunnen worden losgelaten om zodoende meer ruimte te geven aan het natuurlijke evenwicht. Wanneer wij bewust aandacht durven geven aan zowel de prettige als minder prettige gevoelens, deze herkennen en erkennen, ontstaat er ruimte voor heling en dit zal op langere termijn een fijner en evenwichtiger gevoel opleveren. Deze massage nodigt je uit op een dieper niveau los te laten, activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en maakt je bewust van blokkades. Diverse massagetechnieken worden gecombineerd met Energetische behandelvormen en ondersteund door Aromatherapie. Overgave en vertrouwen zijn essentieel bij deze massage.

 

VITALITEITSMASSAGE


Bij deze klachtgerichte massage worden ontspannende grepen afgewisseld met snellere, activerende strijkbewegingen (warmtewrijving) en specifieke drukpunten. Deze combi vorm van massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verwarmende kruidenolie, is met name gebaseerd op technieken en inzichten uit de Acupressuur, Deep Tissue en Tuina. Na een behandeling zul je ervaren dat stramme, overbelaste spieren en gewrichten weer soepeler aanvoelen. Bijkomend voordeel is de versterking van je afweermechanisme, een betere doorbloeding van de huid, meer energie en vitaliteit !

 

DEELMASSAGE


Indien gewenst kun je ook kiezen voor een deelmassage (bv. nek-schouders-rug of voetreflexmassage). Wanneer je een acute klacht wilt verlichten of preventief klachten in een bepaald gebied wilt voorkomen.

 

WANNEER WELKE MASSAGE ?


Wil je heerlijk ontspannen zonder dat je specifieke klachten hebt dan zijn de Wellness Massages een goede keus ! Bij deze massages worden de nek, schouders, rug, armen, handen en benen gemasseerd. Afhankelijk van de tijdsduur kunnen ook het hoofd, buik of voeten worden gemasseerd. Je kunt je wensen voor aanvang van de massage kenbaar maken.

De Energetische Massage richt zich specifieker op de delen van het lichaam waar de vitale levensenergie onvoldoende stroomt of stagneert. Waar de Wellness Massages zich algemener richten op ontspanning en welbevinden, werkt de Energetische Massage naast het fysieke, vooral ook op het energetisch lichaam en is geschikt voor mensen die op een dieper niveau willen stilstaan bij wat hun lichaam aangeeft en welke factoren hun balans verstoren. Deze massage is een diepwerkende stress-release massage, geschikt voor mensen die al langer last hebben van o.a. stress, onverwerkte emoties, hoge spierspanning, burn-out of te weinig in contact staan met hun lichaam.

De Vitaliteitsmassage is geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een wat stevigere klachtgerichte massage die zich met name op het fysieke lichaam richt. Er wordt dieper gewerkt op de spieren, met name in het nek, schouder- en ruggebied. Ideaal voor mensen die van een meer dynamische en activerende massage houden en ter voorbereiding op bijvoorbeeld een lange autoreis, sportevenement of actieve vakantie.

 

Heb je moeite met het bepalen van je keuze of wil je graag aanvullende informatie ? Neem dan gerust telefonisch contact op voor een persoonlijk advies !

 

Belangrijk !

Een massage wordt niet gegeven bij o.a.
• griep of koorts
• te lage of te hoge bloeddruk
• huidaandoeningen / ontstekingen
• grote vochtophopingen
• spataders
• bloeduitstortingen
• opgezwollen lymfeklieren
• algemene infectieziekten

Het doel van de behandelingen is om preventief klachten te voorkomen of te verlichten. Geen enkele behandeling is medisch en zodoende geen vervanging voor reguliere medische behandeling en/of medicatie.

Ben je onder behandeling van een arts of specialist ?  Informeer dan vooraf of je mag worden gemasseerd!