Massages

Massages

 

WELLNESS MASSAGE


Een heerlijke intuïtieve ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van Aromatherapie door speciaal op jouw persoon afgestemde etherische olie (meer dan 30 verschillende soorten op voorraad!) die wordt toegevoegd aan de basisolie. Het gebruik van deze olie en steeds herhalende lange strijkbewegingen, afgewisseld met cirkelende bewegingen en knedingen, geven je hele lichaam een gevoel van ontspanning en brengen lichaam en geest in balans. Deze massage activeert de lymfe- en bloedsomloop en stimuleert afscheiding van afvalstoffen en draagt zodoende bij aan je algehele welbevinden. De veelal onbewust opgebouwde spanningen kunnen zo worden losgelaten en je zult je weer beter in contact voelen met je lichaam.

 

ENERGETISCHE MASSAGE

 

Deze afgestemde massage is er op gericht even je aandacht naar binnen te richten. Onverwerkte ervaringen en spanningen kunnen zich vastzetten in je lichaam en de natuurlijke energiestroom blokkeren. De massage werkt diep en kan verschillende gevoelens aan de oppervlakte brengen, die belangrijk zijn te doorvoelen zonder oordeel, waarna ze kunnen worden losgelaten om zodoende meer ruimte te geven aan het natuurlijke evenwicht. Wanneer wij bewust aandacht durven geven aan zowel de prettige als minder prettige gevoelens, deze herkennen en erkennen, ontstaat er ruimte voor heling en dit zal op langere termijn een fijner en evenwichtiger gevoel opleveren. Deze massage nodigt je uit op een dieper niveau los te laten, activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en maakt je bewust van blokkades. Diverse massagetechnieken worden gecombineerd met Energetische werkvormen en ondersteund door Aromatherapie. Overgave en vertrouwen zijn essentieel bij deze massage.

 

Bij de Wellness Massage worden de nek, schouders, rug, armen, handen en benen gemasseerd. Afhankelijk van de tijdsduur kunnen ook je hoofd, buik of voeten worden gemasseerd. Je kunt je wensen voor aanvang van de massage kenbaar maken.

De Energetische Massage richt zich nog specifieker op delen van het lichaam die pijnlijk, gespannen of koud aanvoelen en waar de vitale energie onvoldoende stroomt of is geblokkeerd. Waar de Wellness Massage zich algemener richt op ontspanning en welbevinden werkt de Energetische Massage naast het fysieke, vooral ook op het energetisch lichaam en is geschikt voor mensen die op een dieper niveau willen stilstaan bij wat hun lichaam aangeeft en welke factoren hun balans verstoren.

 

DEELMASSAGE

Indien gewenst kun je ook kiezen voor een deelmassage (bv. nek/schouders/rug of benen/voeten). Ideaal wanneer je krap in je tijd zit of een acute klacht wilt verlichten.

 

Belangrijk !

Een massage wordt niet gegeven bij o.a.
• griep of koorts
• te lage of te hoge bloeddruk
• huidaandoeningen / ontstekingen
• grote vochtophopingen
• spataders
• bloeduitstortingen
• opgezwollen lymfeklieren
• algemene infectieziekten

Het doel van de behandelingen is om preventief klachten te voorkomen of te verlichten. Geen enkele behandeling is medisch en zodoende geen vervanging voor reguliere medische behandeling en/of medicatie.

Ben je onder behandeling van een arts of specialist? Informeer dan vooraf of je mag worden gemasseerd!